Noni, on se puol vuotta hurahtanu eikä tänne oo tullu kirjotettuu mitään vaikka vaik kuinka paljon on tapahtunu! Puoli vuotta sitten, tammikuussa, ninjalla oli joku tyyliin alleriginen reaktio ja rapsutti ihon verille 2 paikkaa, kaulalta ja selän päältä. Eläinlääkärikään ei tienny mistä moinen oli tullut mutta kun olin ollut lenkillä niin ninja oli syönny linnun siemeniä niin pääteltiin että olisikohan johtunut niistä siemenistä ja pähkinöistä, ainakaan sen jälkeen ei ole ollut mitään. Ninja oli aika huonona siinä pari viikkoa mut kaikki parantu ja aika nopeesti karvatkin kasvo takasin!

12.6 oltiin tätini Batin ja Nallen kanssa Jämsässä tapaamassa siskoja ja veljiä. Oij että Ninjalla oli kivaa. Oltiin kasvattaja Ullan mökillä ja siellä sitten uitiin ja juostiin kavereiden kanssa. Kyllä seuraava yö ja päivä nukuttiin aika sikeesti.

Mitäs vielä. Ninja on uinnut paaaljon ja se tykkää siitä tooosi paljon! Nyt tosin on ollut vähän uinti kiellossa kun ollaan laitettu punkki ainetta jo toistamiseen kun on löytynyt niitä punkkeja jo niin paljon. :o Niiiiiin ja vuosiakin mun pikkunen ehti täyttää! Iso tyttö 1v jo! <3

Pikku puutarhuri Ninja on vieläkin. Pari pientä kuoppaa on takapihalla ja yks päivä niin mamma katto että terassilta puuttu 2 lautaa ja näki et ne olikin yritetty hautaa yhteen kuoppaan siinä sitten pieni nappisilmä ninja katsoi niin viattomasti eikä sillä ollu hajuakaan miten laudat oli sinne joutunu. ;D

Yritän nyt kirjoittaa tänne vähän usemmin ettei taas mene puol vuotta! 


Kuvat: Ninja mökillä.


Kuva1: Ninja 1v
Kuva2: Pentutreffit 12.6 Jämsässä. (vasemmalta Patric, Luna, Kaapo, NInja, Nalle, Elli. 3 urosta vielä puuttui)(kuva: Beata Forslund)